lørdag den 28. april 2007

En sang fra de varme lande

Hvornår har du, kære læser, sidst grinet i toogenhalvtime i træk?

Det er sjældent men med Ørkenens Sønners (fissefissefezfez!) nye show En sang fra de varme lande, så kommer man faktisk til det, selv i pausen, hvor man kan fornøje sig med Cairo Amts Ugeblad, der fortæller underholdende og mærkelige historier fra logens univers.

Vi starter i junglen hvor Ana Conda (Khamel Ull Zuut alias Niels Olsen med bananskørt og lakstøvler) møder Stanley (Ali Bubbas Barkhar alias Asger Reher), der jo er på jagt efter Dr. Livingstone I Presume, men i stedet støder ind i Tarzan (Omar Papa alias Søren Pilmark) og Karen Blixen (Yasifir Dosirfem alias Henrik Koefoed), der drømmer sig tilbage til sin Afrikanske Tarm.

Herfra går det over stok og sten med sange fra under bæltestedet, fjertomanen Otto, der prutter pop-corn og til to øvrige store sketches, dels Casasblanca i Ricks Erstatningscafé med Ingrid Dværgman og endelig aftenens første landsmandsketch med Dorte, Grethe, Didrik og Gyllegården og her hvor det ser ud som det handler om at få de andre ud af fatning eller når Niels Olsen omtaler et brev fra advokaten, der nok i stedet er fra en sagfører og man kan se andre bryde sammen.

Mellem udstyrsstykkerne vises der filmen Metadon om byen Korsirøven, hvor Johnny Reimer optræder som Laura i stedet for Elin Reimer indtil det bliver opdaget af instruktøren og - heldigvis - med klassikerne Slikmutter og Gokkepigen.

Det er femte gang der er fælles rejsning i logen og denne gang overgår de sig selv.

Ørkenens Sønner: En Sang fra de varme lande. Glassalen i Tivoli og herefter turné i det næste års tid. Pressefoto: Torsten Graae, Graae, Armsgaard & Bangsbo.

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Ørkenens sønner er Genialt med stort G! Jeg skal ind og se dem i December og jeg glæder mig helt vildt. De har en spredt humor og når de selv får grineflip i landmands sketchen, så bliver det ikke bedre.
Jeg kan grine af dem når som helst. Min favorit er Henrik Kofoed. Men der er nu noget over dem alle 4. De er da for dejlige. Fissefissefezfez.
Kristina 15 år.