torsdag den 3. august 2006

Kløverkarreen

Der er for øjeblikket en heftig diskussion omkring Kløvermarken på Amager. I forbindelse med Overborgmester Ritt Bjerregaards planer om at bygge boliger til almindelige priser (maks. 5.000 kroner pr. måned) rundt om Kløvermarken.

Bjarne Ingels Group er arkitekterne bag og de er kommet med en 3 kilometer lang blok hele vejen rundt om Kløvermarken. Blokken veksler i højden og har store åbninger ind til boldbanerne på Kløvermarken.

Byggefeltet er omkring 20 meter bredt og dermed er der fortsat plads til de mange brugerne af boldbanerne på Kløvermarken.

Omkring Kløvermarken ligger der i dag dels resterne af Amagerbanen og dels en lang mere eller mindre mærkelige industribygninger og så et antal kolonihaver. Med Kløverkarréen bliver det muligt at få gang i omdannelsen af denne del af Amager.

Skriv under for at få bygget flere boliger, som er til at betale.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Du har da misforstået noget
Bjrke Irgels BIG ønsker at bygge en 3 km mur omkring Kløvermarken.
En lang Karré er det nytænkende byggeri?

Af disse 3000 boliger skal kun en lille del laves til de såkaldte "billige boliger" resten skal være ejerlejligheder, almennyttige osv.

Byggeriet vil altså ikke bringe mange nye billige boliger med sig. Tilgengæld vil det spolere fritidslivet for massere af københavnere.

Hvis du vil se spændende byggeri uden folkelig modstand så se f.eks. BIG's Bryggebjergene.
Her kunne Ritt passende lægge nogle af Valgløfte boligerne.